01-08-2025 Eemhof

3 augustus 2025 - Zeewolde, Nederland

Vandaag gingen we een dagje zwemmen bij de Eemhof samen met Ingrid, Serena en Tjarda. Even onze vakantie verlengen met goed gezelschap!

In de ochtend rond 9uur afgesproken om even een bakkie te doen en dan te gaan rijden. Maar we hadden het weer veel te gezellig en voordat we het wisten was het alweer 10 uur en tijd om te vertrekken! Roswitha wilde graag bij dr vriendin in de auto dus stapte bij Ingrid in. We waren rond 10:40 veilig en wel bij de Eemhof aangekomen.

Nadat we onze bandjes bij de receptie van het zwembad hadden opgehaald. Zijn we eerst even in het winkeltje gaan rond struinen. Binnen een paar minuten liep Roswitha (zoals gewoonlijk) met een grote konijnenknuffel rond. Ik vroeg voor de grap hoe duur hij was, ze zei raad maar. Ik dacht rond de 30 a 35 euro, want hij is behoorlijk groot. Nee mama hij is maar 16,99.....oooow huh¿? Laat me eens zien? Ja hoor er stond echt 16,99. Ik dacht inpakken en wegwezen, maar wachtte nog even tot de rest ook klaar was met kijken en of ze ook wat leuks gevonden hadden. De rest had niets gezien, dus ik liep naar Roswitha en gaf dr mn pinpas. Met grote ogen zei ze meen je dit echt mama? Mag ik hem? Ja mop je mag hem......yes zei ze enthousiast.🫠 Hij past vast wel in een kluisje!

Nu naar binnen, omkleden, plekje zoeken en zwemmen maar! De konijn paste bij onze spullen in het kluisje! Toen we naar binnen liepen kwamen er verschillende herinneringen bij iedereen naar boven. Zo leuk om ze te horen! Nadat we onze spullen hadden neergezet en onze handdoeken over de stoelen hadden gedaan gingen we het golfslagbad in. Water was even koud maar prima te doen. Na een tijdje wilde de kinderen van de glijbaan, dus hop met z'n allen naar de familieglijbaan, die was als eerste aan de beurt. Kinderen eerst en daarna de moeders 🤭

Die dag hebben we echt elke glijbaan gehad en sommige zelfs meerdere keren! De wildwaterbaan was denk ik wel onze favoriet. We hebben dubbel gelegen op de manier waarop we ( dan bedoel ik vooral Ingrid) er af ging. Een keer zat ik achter haar en zij zat achterstevoren (dus keken elkaar aan) en we gingen een heuvel af waardoor ze achterover kwam te liggen en dus ik alleen 2 benen in de lucht verder zag glijden. We kwamen niet meer bij en de kinderen vroegen steeds wat er was, maar het duurde even voordat we konden praten 😅 (en de volgende dag spierpijn hebben in je buik van het lachen 😱)  We hebben die dag buiten gezwommen in de regen 🌦 en zagen zelfs een dubbele regenboog! 🌈🌈

We hebben savonds daar een patatje met een snack gegeten en hebben gezwommen tot 21 uur!

Het was een hele gezellige en leuke dag! We hebben gek gedaan en veel gelachen!

1. Ingrid Vos:
    3 augustus 2025
    Had gister echt last van mijn lach spieren. Man man tranen gelachen met een piep in de longen omdat het lachen niey weg ging.
    Gek gedaan met druiven onder onze lippen tot met je dikke kont vast zitten in een bocht op de wildwaterbaan, nog de vraag hebben hoe dan ?
    Leuk om te zien dat Tjarda het zo fijn heeft met je andere 2 waterratten
    Dijon & Mikayla

Oooh meid wat was het leuk met jou en onze kinderen
  2. Miranda:
    19 augustus 2025
    Ja het was echt geweldig. Vind het ook heel erg fijn om te zien dat wij allemaal elkaar zo gevonden hebben. Iedereen is lekker zichzelf en het klikt en we lachen ons rot!