De dag van vertrek
19 juli 2025 - Hoeven, Nederland
Vandaag was het dan eindelijk zo ver, we gaan op vakantie! Dit keer niet zo ver, maar we hebben er zin in. Met het plannen van deze vakantie had ik nogal wat voorpret 😀 ik kwam op het idee om Serena (vriendin van Roswitha) mee te vragen. We hadden nog ruimte in de auto en het huisje over dus ik dacht waarom ook niet! Na toestemming van haar moeder kon ik gaan bedenken hoe ik Serena kon verrassen zonder dat Roswitha er meteen achter kwam. Ik had 2 cadeautjes gekocht en een brief geschreven voor Serena die ze thuis mocht open maken. Of de verrassing is gelukt kan je zien in de video. Ik kon natuurlijk haar zusje Tjarda niet met lege handen achter laten, dus voor haar heb ik ook wat geregeld. Wat dat is lees je later in deze blog.Â
Toen we de laatste spullen aan het pakken waren werd ik door Molecaten gebeld dat ons huisje al schoon was en we konden komen. Ik snel Serena en dr moeder geappt of Serena ook eerder kon komen en dat kon gelukkig. Hoe Serena Roswitha verrast zie je in de video! Nadat we Serena uit de achterbak hadden gehaald konden we de spullen inladen....nouja in de auto proppen, want we nemen natuurlijk wel weer wat spullen mee 😬
Onderweg hadden we een aantal files, maar dat ging opzich snel. De kinderen hadden lol met zwaaien naar mensen en met sommige konden ze zelfs steen/papier/schaar spelen ðŸ¤Â
Nadat ik kats voorbij de ingang reed, omdat mn navigatie zei dat ik nog een stuk moest, waren we veilig aangekomen bij Molecaten Bosbad in Hoeven. Bij de receptie lag onze sleutel klaar. De kaart aan de meiden gegeven.....in de hoop dat het goed ging, want kaartlezen is soms nog wat lastig 😆 maar het ging in 1x goed! Toppers! De auto geparkeerd en met de rugtas naar het huisje gelopen. Nadat we alles bekeken hadden en de slaapkamers hadden verdeeld gingen we de auto verder uitpakken. De kinderen dachten dat de achterbak leeg was, maar mama had ook allerlei spullen verstopt onder "de vloer" en ook hier kwamen nog 2 tassen met spullen uit 😅 Na het zware tillen hebben we even wat gedronken en zijn we gaan uitpakken en bedden opmaken...nadat alles een plekje had wilde de 3 meiden graag gaan zwemmen, dus die zijn gaan omkleden en richting het waterpark gegaan. Dijon wilde liever even rustig bij het huisje blijven, want zo'n reis is al heel wat voor hem. We hebben samen lekker wat spelletjes gedaan. Rond 19uur zijn Dijon en ik naar de snackbar gelopen om ons diner te halen. Na het eten wilde ze even hun energie kwijt en zijn ze met z'n 4en naar de air trampoline gegaan. Mama kon even bijkomen van alles. Toen het behoorlijk donker werd heb ik ze maar even opgehaald. We hebben nog even wat gegeten en gechilled. Daarna was het toch echt klaarmaken voor bed, want het ging richting 23:30. We liggen nu allemaal op bed, moe maar voldaan. Op naar morgen!

Lekker genieten.
Veel plezier allemaal